Heerenveen Bedankt vrijwilligers!

De gemeente Heerenveen zou zo mooi niet zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Zij maken met z’n allen fantastische dingen mogelijk! Wij zijn trots op al deze vrijwilligers die zich inzetten voor een ander en hiervoor verdienen zij dan ook een stukje waardering.

Om de vrijwilligers uit de gemeente Heerenveen, die vrijwilligerswerk doen binnen onze gemeente, te bedanken hebben we een ‘waarderingspagina’ online staan. Hierop zijn diverse giften te vinden als waardering voor de inzet van vrijwilligers binnen onze gemeente.

Heerenveen Bedankt wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers uit de gemeente Heerenveen. En is een initiatief van het Vrijwilligers Servicepunt Caleidoscoop, De Heerenveense Courant en de gemeente Heerenveen.

Let op: als vrijwilliger is het aantal aan te vragen bedankjes beperkt tot 1 per kalenderjaar. Meer informatie vindt u hier.

vrijwilligerswaardering heerenveenbedankt hemabonnen
Logo

5 euro kortingsbon Hema

Waardebon van 5 euro om te besteden bij Hema Heerenveen, Dracht 95-97 8442 BM Heerenveen. Onbeperkt geldig.

coffee 1572744 1280
Logo

5 euro de koffieplantage

Een waardebon voor 5 euro bij de koffieplantage, Heerenveen Lindegracht 1 8441 GJ Heerenveen Onbeperkt geldig

Eten als geschenk
Logo

5 euro bij de Buurtkok

Cadeaukaart ter waarde van 5 euro te besteden bij de Buurtkok. Ga naar www.debuurtkok.nl en kies een maaltijd. bij het afrekenen gebruik je jouw unieke code. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Onbeperkt geldig.

Tulpen als geschenk
Logo

5 Euro Volbeda Flowerfarm

Waardebon van 5 euro te besteden bij Volbeda Flowerfarm, Het Meer 75 Heerenveen. Onbeperkt geldig.

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons